Technisch beheer

Technisch beheer van gebouwen is de verantwoordelijkheid voor het onderhouden, beheren en optimaliseren van de technische installaties en gebouw-gebonden systemen in een gebouw. Dit omvat onder andere verwarming, ventilatie, airconditioning, elektriciteit, verlichting en liftinstallaties. Het doel van technisch beheer is om de levensduur van de installaties te verlengen, de veiligheid van de gebruikers te waarborgen en de energie-efficiëntie te verhogen.

Technisch beheer

"Technisch beheer zorgt voor een langere levensduur"

Een goed technisch beheer begint met een goede inventarisatie van de technische installaties en systemen in het gebouw. Deze inventarisatie moet inzicht geven in de staat van de installaties, de leeftijd, de verwachte levensduur en de energie-efficiëntie. Op basis hiervan kan een plan van aanpak worden opgesteld voor het onderhoud en vervanging van de installaties.

Daarnaast is een belangrijk onderdeel van technisch beheer het uitvoeren van regelmatig onderhoud. Hierdoor worden kleine defecten op tijd opgespoord en verholpen voordat ze groot kunnen worden. Regelmatig onderhoud helpt ook om de levensduur van de installaties te verlengen en de energie-efficiëntie te verhogen.

Optimalisatie en veiligheid

Een ander belangrijk aspect van technisch beheer is optimalisering. Dit kan bijvoorbeeld door het aanpassen van de instellingen van de verwarming, ventilatie en airconditioning, of door het vervangen van oude installaties door nieuwe, energie-efficiënte alternatieven. Ook ligt er een focus op de veiligheid van de gebruikers van het gebouw. 
U kunt bij Kokshoorn Bouwadvisering terecht voor onder andere klachtenregistratie, aanbesteding, begeleiding en controle van de herstelwerkzaamheden, ruimtewijzigingen of (periodiek overeengekomen) onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn verantwoordelijk voor uw totale plan van aanpak, optimalisatie en veiligheid.

Kokshoorn Bouwadvisering schuift graag en geheel vrijblijvend bij u aan tafel om uw specifieke vraag te inventariseren en mee te denken over een gedegen oplossing.

Telefoon: (015) 361 21 91
Mobiel: (06) 46 39 66 46
E-mail: info@kokshoornbouwadvies.nl

Kokshoorn Bouwadvisering

Veenderij 59
2632 AT Nootdorp

Telefoon: (015) 361 21 91
Mobiel: (06) 46 39 66 46
Email: klik hier 

Privacyverklaring

Over Ons

Kokshoorn Bouwadvisering is sinds 25 oktober 2004 actief in het verlenen van haar diensten op het gebied van bouwkunde met een brede kennis op het gebied… Lees verder

Deze website wordt beheerd door Marketway