[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Verbouwing ministerie SZW” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

In opdracht van een Elektrotechnisch- en Werktuigkundig installateur heeft Kokshoorn Bouwadvisering in de periode tussen 2008 en 2009 een interne verbouwing bij het ministerie van Sociale Zaken in Den Haag begeleidt.

Het betrof hier het ombouwen van een parkeerverdieping op de begane grond tot een bedrijfsrestaurant en het vervolgens verbouwen van het voormalige bedrijfsrestaurant op de eerste verdieping tot kantoorruimten.

Opvallend en bijzonder aan dit project was dat de installateur de hoofdaannemer was en een bouwkundige aannemer de onderaannemer hetgeen ongewone situaties in het proces met zich mee brengt.

Taak van ons bureau was veelzijdig gezien de aanbestedingssituatie en omvatte met name die vanprojectcoördinator.

Opvallend en bijzonder aan dit project was de intentie om het bouwproces zorgvuldig en stap voor stap te monitoren en in beeld te brengen met de bedoeling om het proces uiteindelijk ook te kunnen verbeteren en bouwprojecten wereldwijd sneller, schoner, goedkoper en daardoor efficïenter te kunnen realiseren.

Taak van ons bureau was veelzijdig gezien de ligging en van het project en omvatte zowel de projectleidersrol, de uitvoerdersfunctie als ook die van werkvoorbereider.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]