Over Kokshoorn Bouwadvisering

Kokshoorn Bouwadvisering is sinds 25 oktober 2004 actief in het verlenen van haar diensten op het gebied van bouwkunde met een brede kennis op het gebied van het:

Waarmee wij u van dienst kunnen zijn!

Bij Kokshoorn Bouwadvisering zijn wij gespecialiseerd in de volgende aspecten in de bouwbranche. Ontvangt u graag meer informatie, heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Werkervaring

Bij Kokshoorn Bouwadvisering hebben wij veel ervaring, dankzij een lange carrière in de branche van bouwadvisering. Deze ervaring is opgedaan tijdens de uitvoering van verschillende functies. Deze functies zijn onder andere; opzichten er onderhoud coördinator in dienst van een vastgoedmaatschappij, projectleider bij een gerenommeerd architectenbureau en mede-eigenaar/directeur van een coöperatief bouwbedrijf. Heeft u vragen naar de werkzaamheden bij deze functies? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en dan beantwoorden wij graag uw vragen.

Dankzij deze ervaring en kennis kunnen wij u optimaal van onze service voorzien met het streven uw bouwproces optimaal te laten verlopen.

Kokshoorn Bouwadvisering

Veenderij 59
2632 AT Nootdorp

Telefoon: (015) 361 21 91
Mobiel: (06) 46 39 66 46
Email: klik hier 

Privacyverklaring

Over Ons

Kokshoorn Bouwadvisering is sinds 25 oktober 2004 actief in het verlenen van haar diensten op het gebied van bouwkunde met een brede kennis op het gebied… Lees verder

Deze website wordt beheerd door Marketway