Over Kokshoorn Bouwadvisering

Kokshoorn Bouwadvisering is sinds 25 oktober 2004 actief in het verlenen van haar diensten op het gebied van bouwkunde met een brede kennis op het gebied van het:

Waarmee wij u van dienst kunnen zijn!

Bij Kokshoorn Bouwadvisering zijn wij gespecialiseerd in de volgende aspecten in de bouwbranche. Ontvangt u graag meer informatie, heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Werkervaring

Als mede-eigenaar/directeur van een coöperatief bouwbedrijf:

Alle voorkomende zaken binnen de organisatie van een aannemingbedrijf te weten de acquisitie, inkoop, verkoop, planning, voorbereiding en uitvoering als ook de loon- en projectadministratie.

Als opzichter en onderhoud coördinator in dienst bij een vastgoedmaatschappij:

Als projectleider bij een gerenommeerd architectenbureau:

Kokshoorn bouwbegeleiding

Bent u op zoek naar bouwbegeleiding in regio Den Haag? U heeft de plannen reeds gemaakt, ook zijn de tekeningen ontworpen en heeft u de benodigde vergunningen gekregen van de gemeente. En nu? Kokshoorn bouwadvies en bouwbegeleiding kan uw bouwproject van A tot Z begeleiden en u al het werk uit handen nemen. Dat wil zeggen dat wij de controles uitvoeren, de kwaliteit van het werk in de gaten houden, de contacten met de gekozen aannemer onderhouden en direct aan de bel trekken als iets te lang lijkt te gaan duren of het kostenbudget overschreden dreigt te worden. Maar het is goed mogelijk dat u slechts een bepaald aspect van het traject door ons wilt laten uitvoeren. Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar met onze kennis en expertise.

Advies op maat

Kokshoorn bouwadvies helpt u indien gewenst bij het selecteren van de voor u meest geschikte aannemer. Wij beoordelen de offertes van de aannemers op volledigheid en prijs en kunnen u adviseren wat voor u de beste opties zijn. Het is hierbij belangrijk dat er een goede wisselwerking bestaat tussen de aannemer en u als klant, want een bouwproces is vaak een lang proces. Als bouwbegeleider letten wij tijdens het bouwproces op de dingen die bij de oplevering niet langer zichtbaar zijn, maar wel van essentieel belang zijn voor de duurzaamheid en de veiligheid van het project.

Kokshoorn Bouwadvies

Veenderij 59
2632 AT Nootdorp

Telefoon: (015) 361 21 91
Mobiel: (06) 46 39 66 46
Email: klik hier 

Privacyverklaring

Over Ons

Kokshoorn Bouwadvisering is sinds 25 oktober 2004 actief in het verlenen van haar diensten op het gebied van bouwkunde met een brede kennis op het gebied… Lees verder

Deze website wordt beheerd door Marketway