Incidenteel bouwadvies

Incidenteel bouwadvies is een breed begrip en omvat vrijwel alle ondersteuning en begeleiding die een bedrijf of particulier voor zijn of haar vastgoedobject wenselijk acht, als zij zelf niet over de benodigde tijd of bouwkundige kennis beschikt. Het is een vorm van advies waarbij een expert wordt ingeschakeld voor specifieke vraagstukken of problemen die zich voordoen in het bouwproces. Dit kan bijvoorbeeld gaan over technische problemen, bouwfysische vraagstukken, bouwregelgeving of projectmanagement.

incidenteel bouwadvies

Werkzaamheden

Denk bijvoorbeeld aan de oplevering van een nieuwgebouwde woning of de aankoopschouwing van een al bestaand gebouw met mogelijk verborgen gebreken. Deze worden ondersteund door een op maat gemaakte schriftelijke rapportage, inclusief fotorapportage. Daarnaast verzorgen wij de inspectie en vastlegging van schades en het begroten of toetsen van herstel- of bouwkosten, en alle andere contractstukken behorend bij het project.

Bij conflictsituaties

In geval van conflictsituaties tussen opdrachtgever en aannemer tijdens of na oplevering van uw project bemiddeld ons bureau om een oplossing te vinden voor het geschil. Zo kunnen wij naar tevredenheid van alle partijen zorgen voor een goede afwikkeling van het project.  

De voordelen

Het voordeel van incidenteel bouwadvies is dat er snel een expert kan worden ingeschakeld voor specifieke vraagstukken, zonder dat er een langdurige verplichting aan vast zit. Dit kan helpen om problemen snel op te lossen en de bouw voort te zetten zonder vertraging.

Kokshoorn Bouwadvisering ondersteunt u ook met bouwadvies bij uw eenmalige verbouwingen. Zou u graag gebruik willen maken van onze bouwadvisering? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking en om uw wensen te bespreken.

Telefoon: (015) 361 21 91
Mobiel: (06) 46 39 66 46
E-mail: info@kokshoornbouwadvies.nl

Kokshoorn Bouwadvisering

Veenderij 59
2632 AT Nootdorp

Telefoon: (015) 361 21 91
Mobiel: (06) 46 39 66 46
Email: klik hier 

Privacyverklaring

Over Ons

Kokshoorn Bouwadvisering is sinds 25 oktober 2004 actief in het verlenen van haar diensten op het gebied van bouwkunde met een brede kennis op het gebied… Lees verder

Deze website wordt beheerd door Marketway