Diensten

Contactgegevens

Kokshoorn Bouwadvisering
Veenderij 59
2632 AT Nootdorp

Telefoon: (015) 361 21 91
Mobiel: (06) 46 39 66 46
Fax: (015) 361 21 16
E-mail: info@kokshoornbouwadvies.nl

Systematisch Onderhoud

Voor bezitters van alle mogelijke soorten woning- of utiliteits-objecten is het raadzaam dat tijdig wordt gereserveerd voor het onderhoud van uw eigendom om veel hoger uitvallende herstelkosten te kunnen voorkomen.

Aan de hand van een zorgvuldige inspectie van uw object wordt door ons bureau in goed onderling overleg een betrouwbare meerjaren onderhoudsbegroting opgesteld en wordt aan de hand van een ondersteunende exploitatieprognose in volgorde van prioriteit inzichtelijk gemaakt wanneer en op welke locatie uw vastgoed moet worden verbeterd.

Een meerjaren onderhoudsrapportage voorzien van een goed leesbare begroting en aanvullende schriftelijke adviezen verschaft u een helder inzicht in de status van uw eigendom welke zodoende in goed overleg verantwoord kan worden bewaakt en onderhouden.

Van oplevering van een nieuw gebouwde woning of de aankoopschouwing van een reeds bestaand gebouw met mogelijk verborgen gebreken, ondersteund door een op maat gemaakte schriftelijke rapportage met fotoreportage.

Ook het inspecteren en vastleggen van schades en het begroten of toetsen van herstel- of bouwkosten dan wel alle andere contractstukken ten gunste van uw project behoren met een ruime ervaring tot de deskundigheid en dagelijkse werkzaamheden van Kokshoorn Bouwadvisering.

In geval van conflictsituaties tussen opdrachtgever en aannemer tijdens of na oplevering van uw project heeft ons bureau al in veel gevallen bemiddeld en naar tevredenheid van beide partijen bijgedragen aan een goede afwikkeling van een project.

Kokshoorn Bouwadvisering schuift graag en geheel vrijblijvend bij u aan tafel om uw specifieke vraag te inventariseren en mee te denken naar een gedegen oplossing.

Systematisch onderhoud

Kokshoorn bouwbegeleiding

Bent u op zoek naar bouwbegeleiding in regio Den Haag? U heeft de plannen reeds gemaakt, ook zijn de tekeningen ontworpen en heeft u de benodigde vergunningen gekregen van de gemeente. En nu? Kokshoorn bouwadvies en bouwbegeleiding kan uw bouwproject van A tot Z begeleiden en u al het werk uit handen nemen. Dat wil zeggen dat wij de controles uitvoeren, de kwaliteit van het werk in de gaten houden, de contacten met de gekozen aannemer onderhouden en direct aan de bel trekken als iets te lang lijkt te gaan duren of het kostenbudget overschreden dreigt te worden. Maar het is goed mogelijk dat u slechts een bepaald aspect van het traject door ons wilt laten uitvoeren. Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar met onze kennis en expertise.

Advies op maat

Kokshoorn bouwadvies helpt u indien gewenst bij het selecteren van de voor u meest geschikte aannemer. Wij beoordelen de offertes van de aannemers op volledigheid en prijs en kunnen u adviseren wat voor u de beste opties zijn. Het is hierbij belangrijk dat er een goede wisselwerking bestaat tussen de aannemer en u als klant, want een bouwproces is vaak een lang proces. Als bouwbegeleider letten wij tijdens het bouwproces op de dingen die bij de oplevering niet langer zichtbaar zijn, maar wel van essentieel belang zijn voor de duurzaamheid en de veiligheid van het project.

Kokshoorn Bouwadvies

Veenderij 59
2632 AT Nootdorp

Telefoon: (015) 361 21 91
Mobiel: (06) 46 39 66 46
Email: klik hier 

Privacyverklaring

Over Ons

Kokshoorn Bouwadvisering is sinds 25 oktober 2004 actief in het verlenen van haar diensten op het gebied van bouwkunde met een brede kennis op het gebied… Lees verder

Deze website wordt beheerd door Marketway