Diensten

Contactgegevens

Kokshoorn Bouwadvisering
Veenderij 59
2632 AT Nootdorp

Telefoon: (015) 361 21 91
Mobiel: (06) 46 39 66 46
Fax: (015) 361 21 16
E-mail: info@kokshoornbouwadvies.nl

Bouwbegeleiding

Bouwen blijft nog altijd een mooi kunstje van verschillende disciplines maar kent helaas ook vele valkuilen.

In de periode tussen de ontwerpfase en de financiele en technische eindoplevering is vooruitkijken en inventariseren van risico’s en consequenties van alle te nemen besluiten en te volgen procedures van groot belang om faalkosten aan het eind van het project tot een minimum te kunnen beperken en de samenwerking tussen alle betrokken partijen zo optimaal mogelijk te verkrijgen.

Voor het tijdig en kwalitatief naar ieders tevredenheid opleveren van uw nieuwbouw- verbouw-, onderhouds- of renovatieprojecten is een afgemeten projectcoördinatie een investering die zichzelf gegarandeerd terug verdient.

Zorgeloos bouwen vanaf de ontwerpfase tot aan de afgifte van de gevraagde garantieverklaringen is nog altijd een kwestie van het nakomen van gemaakte afspraken als ook het zorgvuldig bewaken van alle processen tijdens uw voorgenomen project.

 Van oplevering van een nieuw gebouwde woning of de aankoopschouwing van een reeds bestaand gebouw met mogelijk verborgen gebreken, ondersteund door een op maat gemaakte schriftelijke rapportage met fotoreportage.

Ook het inspecteren en vastleggen van schades en het begroten of toetsen van herstel- of bouwkosten dan wel alle andere contractstukken ten gunste van uw project behoren met een ruime ervaring tot de deskundigheid en dagelijkse werkzaamheden van Kokshoorn Bouwadvisering.

In geval van conflictsituaties tussen opdrachtgever en aannemer tijdens of na oplevering van uw project heeft ons bureau al in veel gevallen bemiddeld en naar tevredenheid van beide partijen bijgedragen aan een goede afwikkeling van een project.

Kokshoorn Bouwadvisering schuift graag en geheel vrijblijvend bij u aan tafel om uw specifieke vraag te inventariseren en mee te denken naar een gedegen oplossing.

Bouwbegeleiding

Kokshoorn bouwbegeleiding

Bent u op zoek naar bouwbegeleiding in regio Den Haag? U heeft de plannen reeds gemaakt, ook zijn de tekeningen ontworpen en heeft u de benodigde vergunningen gekregen van de gemeente. En nu? Kokshoorn bouwadvies en bouwbegeleiding kan uw bouwproject van A tot Z begeleiden en u al het werk uit handen nemen. Dat wil zeggen dat wij de controles uitvoeren, de kwaliteit van het werk in de gaten houden, de contacten met de gekozen aannemer onderhouden en direct aan de bel trekken als iets te lang lijkt te gaan duren of het kostenbudget overschreden dreigt te worden. Maar het is goed mogelijk dat u slechts een bepaald aspect van het traject door ons wilt laten uitvoeren. Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar met onze kennis en expertise.

Advies op maat

Kokshoorn bouwadvies helpt u indien gewenst bij het selecteren van de voor u meest geschikte aannemer. Wij beoordelen de offertes van de aannemers op volledigheid en prijs en kunnen u adviseren wat voor u de beste opties zijn. Het is hierbij belangrijk dat er een goede wisselwerking bestaat tussen de aannemer en u als klant, want een bouwproces is vaak een lang proces. Als bouwbegeleider letten wij tijdens het bouwproces op de dingen die bij de oplevering niet langer zichtbaar zijn, maar wel van essentieel belang zijn voor de duurzaamheid en de veiligheid van het project.

Kokshoorn Bouwadvies

Veenderij 59
2632 AT Nootdorp

Telefoon: (015) 361 21 91
Mobiel: (06) 46 39 66 46
Email: klik hier 

Privacyverklaring

Over Ons

Kokshoorn Bouwadvisering is sinds 25 oktober 2004 actief in het verlenen van haar diensten op het gebied van bouwkunde met een brede kennis op het gebied… Lees verder

Deze website wordt beheerd door Marketway