Wat wij voor u kunnen betekenen

Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding

Bouwen blijft nog altijd een mooi kunstje van verschillende disciplines maar kent helaas ook vele valkuilen.

Technisch beheer

Technisch Beheer

Als eigenaar van een woningcomplex of utiliteitsgebouw houdt u zich liever bezig met uw bedrijfsvoering.

Systematisch onderhoud

Systematisch Onderhoud

Voor bezitters van alle mogelijke soorten woning- of utiliteits-objecten is het raadzaam tijdig te reserveren.

incidenteel bouwadvies

Incidenteel Bouwadvies

Incidenteel bouwadvies is een breed begrip en omvat vrijwel alle ondersteuning en begeleiding.

Kokshoorn Bouwadvisering

Wij adviseren en begeleiden u graag bij de bouw van uw woning, winkel, bedrijfspand, school of horecagelegenheid. Compleet van ontwerp tot oplevering, of slechts bij een deel van het project. Of u nu enkel een dakkapel op uw woning wilt laten bouwen of hulp nodig heeft bij de realisatie van een nieuw kantoorpand. Wij staan u bij!

Bouwadvisering, daar kan het ook wel eens mis gaan. Vaak weet u als klant niet precies wat er mogelijk is of kent u de beste weg niet naar het gewenste resultaat. Bent u er wel zeker van dat er geen half werk wordt geleverd, dat alle voorschriften op de juiste manier worden nageleefd, de veiligheid niet in het geding komt en u de best mogelijke prijs betaalt? Natuurlijk wil het oog ook wat, maar vergeet nooit dat alleen een goed doordacht en uitgekiend fundament de tand des tijds kan doorstaan.

Bouwbegeleiding door Kokshoorn

Bent u op zoek naar bouwbegeleiding in regio Den Haag? U heeft de plannen reeds gemaakt, ook zijn de tekeningen ontworpen en heeft u de benodigde vergunningen gekregen van de gemeente. En nu? Kokshoorn Bouwadvisering kan uw bouwproject van A tot Z begeleiden en u al het werk uit handen nemen. Dat wil zeggen dat wij de controles uitvoeren, de kwaliteit van het werk in de gaten houden, de contacten met de gekozen aannemer onderhouden en direct aan de bel trekken als iets te lang lijkt te gaan duren of het kostenbudget overschreden dreigt te worden. Maar het is goed mogelijk dat u slechts een bepaald aspect van het traject door ons wilt laten uitvoeren. Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar met onze kennis en expertise.

Advies op maat

Kokshoorn Bouwadvisering helpt u indien gewenst bij het selecteren van de voor u meest geschikte aannemer. Wij beoordelen de offertes van de aannemers op volledigheid en prijs en kunnen u adviseren wat voor u de beste opties zijn. Het is hierbij belangrijk dat er een goede wisselwerking bestaat tussen de aannemer en u als klant, want een bouwproces is vaak een lang proces. Als bouwbegeleider letten wij tijdens het bouwproces op de dingen die bij de oplevering niet langer zichtbaar zijn, maar wel van essentieel belang zijn voor de duurzaamheid en de veiligheid van het project.

Kokshoorn Bouwadvisering

Veenderij 59
2632 AT Nootdorp

Telefoon: (015) 361 21 91
Mobiel: (06) 46 39 66 46
Email: klik hierĀ 

Privacyverklaring

Over Ons

Kokshoorn Bouwadvisering is sinds 25 oktober 2004 actief in het verlenen van haar diensten op het gebied van bouwkunde met een brede kennis op het gebied… Lees verder

Deze website wordt beheerd door Marketway