Bouwbegeleiding

Bouwen blijft nog altijd een mooi vak dat vele disciplines kent, en helaas ook vele valkuilen. In de periode tussen de ontwerpfase, en de financiële en technische eindoplevering is vooruitkijken en inventariseren van risico’s van alle te nemen besluiten en te volgen procedures van groot belang. Zo wordt de samenwerking tussen alle betrokken partijen zo optimaal mogelijk en beperkt u de faalkosten aan het einde van het project tot een minimum. Voor het tijdig en kwalitatief naar ieders tevredenheid opleveren van uw nieuwbouw- verbouw-, onderhouds- en/of renovatieproject is een afgemeten projectcoördinatie een investering die zichzelf gegarandeerd terug verdient.

Bouwbegeleiding

Wij staan voor u klaar

Wij zijn er niet alleen voor uw complete bouwtraject, maar ook voor een deel daarvan:

U kunt bijvoorbeeld voor de oplevering van een nieuw gebouwde woning of pand, of de aankoopschouwing van een reeds bestaand gebouw bij ons terecht. Denk aan mogelijk verborgen gebreken en zichtbare gebreken, die wij met onze jaren ervaring snel herkennen. De oplevering wordt ondersteund door een op maat gemaakte schriftelijke rapportage met fotoreportage. Ook het inspecteren en vastleggen van schades, het begroten of toetsen van herstel- of bouwkosten en alle andere contractstukken ten gunste van uw project behoren met een ruime ervaring tot de deskundigheid en dagelijkse werkzaamheden van Kokshoorn Bouwadvisering. In geval van conflictsituaties tussen opdrachtgever en aannemer tijdens of na oplevering van uw project is ook mogelijk en heeft ons bureau al in veel gevallen bemiddeld. Bij deze bemiddeling streven wij naar tevredenheid van beide partijen, wat bijdraagt aan een goede afwikkeling van een project.

Kokshoorn Bouwadvisering schuift graag en geheel vrijblijvend bij u aan tafel om uw specifieke vraag te inventariseren en mee te denken over een gedegen oplossing.

Telefoon: (015) 361 21 91
Mobiel: (06) 46 39 66 46
E-mail: info@kokshoornbouwadvies.nl

Kokshoorn Bouwadvisering

Veenderij 59
2632 AT Nootdorp

Telefoon: (015) 361 21 91
Mobiel: (06) 46 39 66 46
Email: klik hier 

Privacyverklaring

Over Ons

Kokshoorn Bouwadvisering is sinds 25 oktober 2004 actief in het verlenen van haar diensten op het gebied van bouwkunde met een brede kennis op het gebied… Lees verder

Deze website wordt beheerd door Marketway